Luptătorii suceveni au cucerit patru medalii la Campionatul Național Individual pentru juniori III

Performerul delegației a fost Ştefan Bălan, sportivul legitimat la CSM Suceava reușind să devină campion național la categoria 44 de kilograme.

Luptătorii suceveni au cucerit patru medalii la turneul final al Campionatului Național Individual de lupte greco-romane pentru juniori III, concurs desfășurat la sfârșitul săptămânii trecute la Tulcea

Delegația suceveană, condusă de antrenorii Daniel ­Ciu­botaru, Valerică Gherasim și Andrei Bolohan, a excelat prin Ştefan Bălan, sportivul legitimat la CSM Suceava reușind să devină campion național la categoria 44 de kilograme. În alte trei rânduri, luptătorii suceveni au cucerit bronzul prin Paul Moroșan (48 kilograme – LPS Suceava), Tristan Bănică (62 kilograme – LPS Suceava) și Iulian Felix Dediu (57 de kilograme – CSM Suceava), ultimul urmând să reprezinte România la Campionatele Europene din Polonia.

Antrenorii suceveni au ținut să mulțumească Primăriei și Consiliului Local Suceava pentru sprijinul acordat luptătorilor suceveni în ultimul sezon competițional.

 

Sursa foto + text: obiectivdesuceava.ro

 

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Istoric CSM Suceava

logo footer

In anul 1972 se infiinteaza Clubul Sportiv Municipal SUCEAVA, initial cu sectiile atletism,fotbal,rugby,volei.

Ulterior in 1976 s-au adaugat sectiile de lupte greco-romane,hochei pe gheata, in 1978 patinaj viteza,   in 1979 handbal, in 1981 inot, in 1990 baseball si canotaj. Rezultatele bune nu amu intirziat sa apara .Chiar din primul an de la infiintare prin promovarea echipei de rugby in divizia A,dar si prin alti  sportivi ai altor sectii cum ar fi ; atletism,lupte ,greco-romane,fotbal,inot,canotaj si tir cu arcul.Beneficiind de o baza larga de selectie ,de antrenori valorosi precum si de un management efficient  CSM Suceava ajunge unul din cele mai importante cluburi sportive din Romania cucerind prin sportivii sai peste 100 de medalii internationale si nenumarate medalii nationale.