CSM Suceava începe turneul play-out cu o deplasare la Bârlad

Echipa de rugby seniori a Clubului Sportiv Municipal Suceava va relua duminică meciurile oficiale, după patru luni şi ceva de pauză. Sportivii antrenaţi de Marius Colţuneac vor debuta în turneul play-off al Diviziei Naţionale de rugby în deplasare, duminică, de la ora 14.00, pe terenul celor de la Rugby Club Bârlad, o echipă ce a evoluat în cealaltă serie a sezonului regulat. În perioada de pauză competiţională, echipa suceveană a reuşit să facă doar un singur meci de pregătire, pe terenul celeilalte reprezentante a judeţului Suceava în Divizia Naţională, Rugby Club Gura Humorului, cu care se va întâlni şi-n play-off.

„În general sunt mulţumit de pregătirea pe care am făcut-o în această perioadă de pauză şi cred că meciul de la Gura Humorului a fost unul foarte util pentru ambele echipe, înaintea începerii play-off-ului. În prima etapă întâlnim o echipă foarte bună, cu jucători tehnici, ce joacă în viteză. Joacă de mult timp împreună şi au relaţii sudate de joc, dar şi linie de trei sferturi ce poate să facă oricând diferenţa. Suntem încrezători că vom face un joc bun la Bârlad şi mergem să câştigăm acest meci, pentru a avea şanse să intrăm în primele trei şi să luptăm pentru o medalie”, a explicat antrenorul echipei CSM Suceava, Marius Colţuneac.

Turneul play-off va avea cinci etape în care echipele vor juca ori două meciuri acasă şi trei în deplasare, ori trei acasă şi două în deplasare. Astfel, Suceava începe cu două deplasări, la Bârlad şi Petroşani, acasă cu RC Griviţa Bucureşti, la Gura Humorului, iar în ultima etapă acasă cu CS Năvodari, iar RC Gura Humorului va începe cu două pe teren propriu, cu Petroşani şi CS Năvodari, mai apoi la Bârlad, acasă cu CSM Suceava şi la RC Griviţa Bucureşti.

 

Sursa foto + text: monitorulsv.ro

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Istoric CSM Suceava

logo footer

In anul 1972 se infiinteaza Clubul Sportiv Municipal SUCEAVA, initial cu sectiile atletism,fotbal,rugby,volei.

Ulterior in 1976 s-au adaugat sectiile de lupte greco-romane,hochei pe gheata, in 1978 patinaj viteza,   in 1979 handbal, in 1981 inot, in 1990 baseball si canotaj. Rezultatele bune nu amu intirziat sa apara .Chiar din primul an de la infiintare prin promovarea echipei de rugby in divizia A,dar si prin alti  sportivi ai altor sectii cum ar fi ; atletism,lupte ,greco-romane,fotbal,inot,canotaj si tir cu arcul.Beneficiind de o baza larga de selectie ,de antrenori valorosi precum si de un management efficient  CSM Suceava ajunge unul din cele mai importante cluburi sportive din Romania cucerind prin sportivii sai peste 100 de medalii internationale si nenumarate medalii nationale.