Rezultate notabile la naţionale, obţinute de tiriştii de la CSM Suceava

Zilele trecute, echipele de tir sportiv ale Clubului Sportiv Municipal Suceava, pregătite de antrenorul Ştefan Buiucliu, au participat la finalele Campionatelor Naţionale de puşcă cu glonţ, rezervate juniorilor I, tineret şi seniori. Având un parcurs competiţional bun în acest an, echipa de juniori I, formată din Cristian Bida, Romeo Curcă şi Ionuţ Slabu, s-a clasat de patru ori pe locul III la probele de 60 de focuri culcat, 3x40 focuri, 40 de focuri genunchi, respectiv 40 de focuri picioare, fiind surclasată doar de echipele Dinamo Bucureşti şi Politehnica Iaşi. La tineret, echipa formată din Iulian Andriescu, Cristian Bida şi Ionuţ Slabu a obţinut două medalii de bronz la probele de trei poziţii puşcă glonţ şi 40 de focuri picioare, iar echipa formată din Iulian Andriescu, Cristian Bida şi Romeo Curcă s-a clasat pe locul al III-lea la genunchi 40 de focuri. Seniorii Clubului Sportiv Municipal Suceava, Ştefan Văculişteanu, Iulian Andriescu şi Romeo Curcă, s-au clasat pe locul al IV-lea la 60 de focuri culcat, după Dinamo, Steaua şi Poli Iaşi. Un comportament excelent a avut profesorul Ştefan Văculişteanu, care a realizat un record personal, obţinând astfel categoria I de clasificare sportivă la seniori.

„Mulţumim frumos pentru sprijinul acordat Primăriei şi Consiliului Local Suceava. Mulţumesc frumos pentru că ne-au fost alături, participând nemijlocit la rezultatele sportive obţinute, secretarului general al FRTS, domnul Sorin Matei, medicului Carmen Raluca Buiucliu, domnului Cosmin Flutur Avramescu - PANAP SRL, şi nu în ultimul rând domnului Marius Iurasog - CARABINA.RO şi întregii conduceri a CSM Suceava. În colaborare cu doamna director Beatrice Choleva de la Palatul Copiilor Suceava iniţiem din luna septembrie o nouă secţie de tir sportiv destinată copiilor şi juniorilor ce sperăm să devină pepiniera de talente pentru CSM Suceava”, a declarat prof. drd. Ştefan E. Buiucliu, antrenor voluntar la secţia de tir sportiv de la CSM Suceava.

 

Sursa foto + text: monitorulsv.ro

 

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Istoric CSM Suceava

logo footer

In anul 1972 se infiinteaza Clubul Sportiv Municipal SUCEAVA, initial cu sectiile atletism,fotbal,rugby,volei.

Ulterior in 1976 s-au adaugat sectiile de lupte greco-romane,hochei pe gheata, in 1978 patinaj viteza,   in 1979 handbal, in 1981 inot, in 1990 baseball si canotaj. Rezultatele bune nu amu intirziat sa apara .Chiar din primul an de la infiintare prin promovarea echipei de rugby in divizia A,dar si prin alti  sportivi ai altor sectii cum ar fi ; atletism,lupte ,greco-romane,fotbal,inot,canotaj si tir cu arcul.Beneficiind de o baza larga de selectie ,de antrenori valorosi precum si de un management efficient  CSM Suceava ajunge unul din cele mai importante cluburi sportive din Romania cucerind prin sportivii sai peste 100 de medalii internationale si nenumarate medalii nationale.