Victorie clară pentru CSM Suceava în disputa cu CSU Brașov

Sala ”Unirea” din Suceava a găzduit, la sfârșitul săptămânii trecute, meciul din cadrul etapei a VII-a a Diviziei A2 vest de volei masculin dintre CSM Suceava și CSU Brașov. Gazdele au ținut mult să-și ia revanșa pentru partida din tur în care au pierdut un set într-o atmosferă ostilă.

Elevii antrenorului Tudor Orășanu au reușit ce și-au propus și au câștigat clar cu 3-0. În nici un set oaspeții nu au reușit să facă mai mult de 16 puncte, parte dintre ele fiind din cauza greșelilor sucevenilor. CSM Suceava va mai juca un meci în acest an, în 14 decembrie, în deplasare pe terenul celor de la Știința Bacău.

”Am vrut mult să câștigăm cât mai clar și am reușit. Îi felicit pe băieți pentru modul în care au abordat acest joc. Sper să încheiem această primă parte a campionatului tot cu o victorie. Participarea noastră în acest sezon competițional face parte dintr-un proiect realizat cu sprijinul Consiliului Local și al Primăriei Municipiului Suceava”, a declarat antrenorul echipei CSM Suceava, Tudor Orășanu.

În partida cu CSU Brașov au evoluat: Andrei Sasu, Marius Bortă, Eduard Cazacu, Lucian Huțuleac, Gabriel Albu, Răzvan Dănilă, Vlad Ștreangă, Tudor Ștreangă, Marius Gontariu, Robert Petraru, Alexandru Roman.

 

Sursa foto + text: monitorulsv.ro

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Istoric CSM Suceava

logo footer

In anul 1972 se infiinteaza Clubul Sportiv Municipal SUCEAVA, initial cu sectiile atletism,fotbal,rugby,volei.

Ulterior in 1976 s-au adaugat sectiile de lupte greco-romane,hochei pe gheata, in 1978 patinaj viteza,   in 1979 handbal, in 1981 inot, in 1990 baseball si canotaj. Rezultatele bune nu amu intirziat sa apara .Chiar din primul an de la infiintare prin promovarea echipei de rugby in divizia A,dar si prin alti  sportivi ai altor sectii cum ar fi ; atletism,lupte ,greco-romane,fotbal,inot,canotaj si tir cu arcul.Beneficiind de o baza larga de selectie ,de antrenori valorosi precum si de un management efficient  CSM Suceava ajunge unul din cele mai importante cluburi sportive din Romania cucerind prin sportivii sai peste 100 de medalii internationale si nenumarate medalii nationale.