Sportivii de la CSM Suceava s-au remarcat la Naționalele de marș

Atleții de la CSM Suceava, antrenați de Radu Mihalescu, au avut o comportare foarte bună la Campionatele Naționale de marș, desfășurate la sfârșitul săptămânii trecute, la Buziaș. Astfel, echipa de fete a grupării sucevene, formată din Diana Angelescu, Cosmina Aaniței și Daniela Tănase, a reușit să devină campioană națională de tineret, prinzând, de asemenea, ultima treaptă a podiumului de premiere în întrecerea senioarelor. În ce-o privește pe Diana Angelescu, și-a trecut în palmares și medalia de bronz în concursul individual de tineret, în proba de 10 kilometri.

La băieți, multiplul medaliat național Andrei Gafița a punctat și de această dată, izbutind să se claseze pe locul al treilea în cursa de 35 de kilometri marș a seniorilor.

Sursa foto + text: monitorulsv.ro 

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Istoric CSM Suceava

logo footer

In anul 1972 se infiinteaza Clubul Sportiv Municipal SUCEAVA, initial cu sectiile atletism,fotbal,rugby,volei.

Ulterior in 1976 s-au adaugat sectiile de lupte greco-romane,hochei pe gheata, in 1978 patinaj viteza,   in 1979 handbal, in 1981 inot, in 1990 baseball si canotaj. Rezultatele bune nu amu intirziat sa apara .Chiar din primul an de la infiintare prin promovarea echipei de rugby in divizia A,dar si prin alti  sportivi ai altor sectii cum ar fi ; atletism,lupte ,greco-romane,fotbal,inot,canotaj si tir cu arcul.Beneficiind de o baza larga de selectie ,de antrenori valorosi precum si de un management efficient  CSM Suceava ajunge unul din cele mai importante cluburi sportive din Romania cucerind prin sportivii sai peste 100 de medalii internationale si nenumarate medalii nationale.