Sportivii suceveni s-au întors medaliați de la Naționalele pentru juniori

Municipiul Pitești a găzduit la finalul săptămânii trecute Campionatele Naționale de atletism pentru juniori III. Așa cum ne-au obișnuit, sportivii suceveni au avut și de această dată o comportare foarte bună. Astfel, doi atleți de la CSM Suceava au reușit chiar să devină campioni naționali. Este vorba de Dimitrie Scolobiuc, care a câștigat proba de aruncare a discului, și de Darius Melenciuc, care a trecut primul linia de sosire în cursa de 5000 de metri marș. De pregătirea celor doi campioni se ocupă un antrenor cu rezultate foarte bune, profesorul Radu Mihalescu.

Evoluții apreciate au înregistrat și atleții de la CSM Dorna Vatra Dornei, prin Robert Petru Kore și Claudia Ionela Costiuc, care și-au trecut în palmares câte două medalii, argint și bronz, în probele masculine și feminine de 800 și 1500 de metri.

„Sunt foarte mulțumită de rezultatele sportivilor mei, ținând cont că se antrenează din greu în fiecare zi. Fac niște sacrificii foarte mari, nu au vacanță, nici sâmbătă, nici duminică, și iată că încep să culeagă roadele muncii lor. În încheiere, aș vrea să mulțumesc pentru sprijin Primăriei Vatra Dornei și Consiliului Local”, a declarat antrenoarea Luminița Prâsneac.

 

Sursa foto + text: monitorulsv.ro

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Istoric CSM Suceava

logo footer

In anul 1972 se infiinteaza Clubul Sportiv Municipal SUCEAVA, initial cu sectiile atletism,fotbal,rugby,volei.

Ulterior in 1976 s-au adaugat sectiile de lupte greco-romane,hochei pe gheata, in 1978 patinaj viteza,   in 1979 handbal, in 1981 inot, in 1990 baseball si canotaj. Rezultatele bune nu amu intirziat sa apara .Chiar din primul an de la infiintare prin promovarea echipei de rugby in divizia A,dar si prin alti  sportivi ai altor sectii cum ar fi ; atletism,lupte ,greco-romane,fotbal,inot,canotaj si tir cu arcul.Beneficiind de o baza larga de selectie ,de antrenori valorosi precum si de un management efficient  CSM Suceava ajunge unul din cele mai importante cluburi sportive din Romania cucerind prin sportivii sai peste 100 de medalii internationale si nenumarate medalii nationale.