Argint pentru CSM Suceava la Naționalele de seniori și tineret

Stadionul Cluj Arena din Cluj-Napoca găzduiește în această perioadă întrecerile Campionatelor Naționale de atletism în aer liber pentru seniori și tineret (U23).
Competiția este organizată de către Federația Română de Atletism și reprezintă criteriul de selecție pentru alcătuirea lotului țării noastre care va participa la Campionatele Balcanice de la Cluj-Napoca, în perioada 19-20 septembrie 2020.

Vineri, în prima zi de concurs, atletul Ștefan Turluianu, pregătit de către Cristina Casandra la Clubul Sportiv Municipal din Suceava, a reușit o performanță deosebită, izbutind să devină vicecampion național de tineret în proba de 10.000 de metri.

„La cei doar 19 ani ai săi, Ștefan este un sportiv tânăr, de mare viitor. A început atletismul la Târgu Neamț, sub îndrumarea fostului nostru sportiv Cătălin Șuhani, iar în prezent este un sportiv în care CSM Suceava își pune mari speranțe. Trebuie precizat că Ștefan este specialist în alergare montană, urmând să participe și la campionatele naționale de acest profil, care vor avea loc în această toamnă, la Câmpulung Moldovenesc”, a declarat antrenoarea Cristina Casandra.

 

Sursa foto + text: monitorulsv.ro

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Istoric CSM Suceava

logo footer

In anul 1972 se infiinteaza Clubul Sportiv Municipal SUCEAVA, initial cu sectiile atletism,fotbal,rugby,volei.

Ulterior in 1976 s-au adaugat sectiile de lupte greco-romane,hochei pe gheata, in 1978 patinaj viteza,   in 1979 handbal, in 1981 inot, in 1990 baseball si canotaj. Rezultatele bune nu amu intirziat sa apara .Chiar din primul an de la infiintare prin promovarea echipei de rugby in divizia A,dar si prin alti  sportivi ai altor sectii cum ar fi ; atletism,lupte ,greco-romane,fotbal,inot,canotaj si tir cu arcul.Beneficiind de o baza larga de selectie ,de antrenori valorosi precum si de un management efficient  CSM Suceava ajunge unul din cele mai importante cluburi sportive din Romania cucerind prin sportivii sai peste 100 de medalii internationale si nenumarate medalii nationale.